Hef- en hijstechniek

Ontwikkeling, levering of montage van staalconstructies voor hijstoepassingen nodig?

Speciale hijsgereedschappen

Heb je een product dat je graag vloervrij wil transporteren, wil je effici├źnter zware materialen verplaatsen of heb je andere wensen op het gebied van specialistische hijsgereedschappen? Met name voor bedrijven in hijs- en heftechniek, zonder eigen engineering afdeling, zijn wij de oplossing. Van het creatieve proces tot de uitvoering en van onderhoud tot periodieke keuring.

Eenvoudige en complexe hijsgereedschappen

Bij relatief eenvoudige oplossingen maken we een aanbieding voor het ontwerp en de productie van jouw hijsmiddel. Betreft het een complexere toepassing, dan splitsen wij de aanbieding uit in twee fases: de ontwerpfase en productiefase.

Standaard hijsgereedschappen

Wij kunnen een groot aanbod aan standaard hijsmiddelen leveren tegen scherpe prijzen.

Denk aan:

  • hijsbanden en -stroppen
  • kettingwerk
  • harpsluitingen
  • D-sluitingen
  • oogbouten en -moeren
  • bigbag-jukken
  • hijsbalken
  • mobiele portaalkranen etc

Gerenommeerde leveranciers

Ook onze standaard hijsgereedschappen worden geleverd met CE-markering en alle wettelijke technische documentatie. Verder werken we uitsluitend met gerenommeerde leveranciers.

CE-marketing en wettelijke technische documentatie

Zodra het ontwerp door de klant is goedgekeurd gaat het in productie. Hierna leveren wij je product met CE-markering en alle wettelijke technische documentatie. Indien gewenst kunnen we ook een instructie op locatie verzorgen. Zo zijn je medewerkers direct op de hoogte.

Periodieke keuring en onderhoud

Werk je met hef- en hijsgereedschappen? Dan moeten deze jaarlijks, of vaker als het gebruik dat vereist, gekeurd worden. Daarnaast kunnen we ook onderhoud en reparaties verzorgen en nieuwe standaard producten in hijs- en hefmiddelen leveren. Dit doen we voor zowel kleine als grote bedrijven.

Specialisten in maatwerk hef- en hijstechniek nodig?

Vraag om informatie of bel +31(0)77- 369 00 95