Over ons

In 2019 is het idee voor VESO Engineering ontstaan. Letterlijk, langs het circuit tijdens een Formule 1 wedstrijd in Oostenrijk. Na beide ruim 10 jaar bij een bedrijf gewerkt te hebben, was het tijd voor een nieuwe fase. En zo is in 2020, Veso Engineering opgericht. Aangenaam, Joeri de Rijck en Jeroen Rutten. Ervaren specialisten in de wereld van hijstechniek.

Van hijsgereedschappen tot staalconstructies

Wij ontwikkelen en leveren hijsgereedschappen, staalconstructies voor kraansystemen, transportwagens en klantspecifieke onderdelen zoals (kraan)wielen, assen en bevestigingssteunen. Dit doen we volledig merk onafhankelijk, zodat we echt de beste oplossing voor jou als klant kunnen bieden.

Technische documenten en certificaten

Alle door ons ontwikkelde producten voldoen aan de laatste industriestandaard. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de benodigde technische documenten en certificaten zodat jouw producten altijd voldoen aan de actuele (Europese) regelgeving.

3D tekenwerk

Naast onze expertise op het gebied van intern transport ondersteunen we met 3D-tekenwerk. Wij gebruiken de gerenommeerde 3D-CAD software van Solid Edge. Hierdoor zijn wij in staat korte doorlooptijden te realiseren.

Australische Norm

Onlangs hebben we de kennis opgedaan van de Australische Norm 4991. Hierdoor kunnen we voor onze klanten hijsmiddelen ontwerpen die voldoen aan de geldende regels van de Australische Norm. De Australische Norm is vergelijkbaar met de Europese Norm 13155, maar toch zijn er een aantal belangrijke verschillen. Daar helpen we je graag bij.

Kortom: VESO ontzorgt haar klanten vanaf het eerste contact.

Wil je ons beter leren kennen?

Specialisten in maatwerk hef- en hijstechniek nodig?

Vraag om informatie of bel +31(0)77- 369 00 95